sponsoren

Paardestal
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > kindvriendelijke editie

Kindvriendelijke editie

Wandelpromotie bij (school)kinderen

Ook dit jaar zijn er verschillende aanpassingen gedaan om deelname aan de avond4daagse voor kinderen interessanter te maken.

Korte route nu 5KM ipv 7KM
Waar in vorige jaargangen de korte route van zeven kilometer gevolgd werd door een extra lus van vijf kilometer na de pauze is er ook dit jaar weer voor gekozen om de korte route in te korten naar vijf kilometer. 
Deze wordt nu gevolgd door een extra lus van zeven kilometer. De totale afstand blijft dus gelijk, maar voor (kleinere) kinderen is de drempel lager om mee te doen.

50% Korting voor kinderen
Kinderen betalen geen € 3,- maar € 1,50 voor een losse deelname, en geen € 9,- maar € 4,50. (Bij voorinschrijving is het inschrijfgeld voor kinderen zelf maar € 1,- voor een losse deelname en € 3,- voor de hele avond4daagse)

Wandeldiploma, medaille en versnapering
Alle kinderen ontvangen op de pauzeplaats een versnapering en ontvangen na afloop van de vierde dag een heus wandeldiploma. Als kinderen maar één of enkele dagen meedoen krijgen ze uiteraard ook een diploma.

Van de experts (de kinderen zelf) hebben we gehoord dat een medaille ook wel zeer motiverend werkt dus krijgen de kinderen na afloop ook een medaille mee naar huis.